Engineering and consulting

Poslovanje

about-tekon

Zahvaljujući iskusnom timu od menadžera, inspektora, inženjera i tehničara, poslovnim partnerima osiguran je siguran i pouzdan oslonac u svim aspektima poslovanja…

Od dana osnutka tvrtka TEKON d.o.o. postepeno širi i unaprijeđuje poslovanje što se može argumentirati činjenicom da je tvrtka započela djelovati sa zadaćama razrade projektne dokumentacije drugih stranih tvrtki domaćih klijenata. Danas projektni inženjerski tim, djeluje sa zadaćama razrade, projektiranja, nabave, vođenja izrade i provedbe projekta i nadzora nad izvođenjem radova.

Zahvaljujući iskusnom timu od menadžera, inspektora, inženjera i tehničara, poslovnim partnerima osiguran je siguran i pouzdan oslonac u svim aspektima poslovanja. Tvrtka posluje s vodećim inozemnim tvrtkama sličnog ili istoga spektra preko kojih izrađuje projektnu i radioničku dokumentaciju za svjetske kompanije, primjerice iz Italije, Iraka, Kazahstana, Egipta, Tunisa, Singapura i Skandinavskih zemalja.

Dugoročnim razvojem poslovanja projektiranja i izvođenja uveden je sustav kontrole kvalitete poslovanja kojim je postignuto povećanje opće konkurentnosti.

Tvrtka TEKON d.o.o. istovremeno posluje na tri poslovna pravca. Prvi pravac usmjeren je ka izradi samostalnih projekata dok drugi obuhvaća zahtjevane nadzorne aktivnosti. Treći pravac obuhvaća izradu projektne dokumentacije, nabavu, izradu od strane kooperacije, vođenje izrade i provedbe projekta i nadzora nad izvođenjem te sve navedene segmente objedinjuje u jednu poslovnu cjelinu tj. „ključ u ruke“.

Kontakt Informacije

Tekon d.o.o.
MB: 1984446
OIB: 37959789153
Adresa: Sv. Lucija 51/11, 51221 Kostrena,
Republic of Croatia
Tel: +385 (0)51 372 239
GSM: +385 (0)98 / 962 69 62
E-mail : dean.pljesa@tekon.hr

ISO 9001:2015